Kezeléseink menü megnyítása itt!
Contour Systeme - Ultrahangos alakformálás
 
Magas Intenzitású Fókuszált Ultrahang kezelés
Magyar nyelv English Language  

A kezelés lényege a zsírszövetek nem műtéti úton való eltávolítása, alakformálás kettős hatásmechanizmusú ultrahangos zsírlebontás által. A módszer alapja a gyógyászatban HIFU (High Intensity Focused Ultrasound), azaz Magas Intenzitású Fókuszált Ultrahangkezelés. Ezzel a módszerrel sikeresen kezelik egyebek között a vese-, és epeköveket, prosztatadaganatot stb. A módszer kozmetikai sebészeti kiterjesztése lehetővé teszi a zsírsejtek lebontását külső lökéshullámot létrehozó erős ultrahang segítségével.

A kezelés első szakaszában a zsírsejtek mechanikus és hőhatás révén szétrepednek a fókusz mélységében, ez valódi zsírbontást jelent. A második szakasz során történik a kiürülés az UMD ultrahang masszázs elvezetése révén.

A Contour kezelés hossza változó. Minden embertípus zsírproblémája eltérő. Általában 4-6 kezelés után kb. 2-10 cm-rel kisebb a körmérete a páciensnek, ami kb. 1-2 számmal kisebb konfekcióméret vásárlását teszi lehetővé.

  Kép nagyítása!   Kép nagyítása!   Kép nagyítása!   Kép nagyítása!   Kép nagyítása!   Kép nagyítása!  
Akcióink A kezelés Miért különleges? Miben különbözik? Kinek javasolt? Miért jó? Nálunk jártak Cikkek Kapcsolat Csatlakozz hozzánk a Facebook-on!